Construcție pe structură metalicăCONSTRUCTOR SAIFROM COM S.R.L. / CASA MAISA


     Visul mult dorit se poate realiza acum în numai 3 luni. Datorită unei tehnologii

folosite de peste 30 ani în america, fără zidarie udă care necesită timp de uscarefoarte mare, casele construite de SaifRom în colaborare cu parteneri din Germania și Turcia vă pot oferi confort si durabilitate într-un timp de construcție foarte scurt.


     Tehnologii de construcție!


     Casa pe structură metalică ușoară, termoizolată cu vată minerală și polistiren expandat, placată la exterior cu piatră sau alt material la sugestia clientului. Casa este gata în aproximativ 3 luni de la data demarării contractului. Este utilată cu mobilă de bucătarie și centrală termică. Vă așteptăm la showroom pentru mai multe detalii și eventual o vizită pe șantier pentru a vedea proiecte gata terminate sau în constructie.

     Folosirea tehnologiei structurilor metalice ușoare (oțel) în construcții oferă cateva avantaje substanțiale față de construcțiile tradiționale (clasice), oferind o mai mare precizie, durabilitate și rezistentă în timp a clădirilor.

Deasemenea această tehnologie se execută mai repede decat cele clasice reducand substanțial timpul de execuție.

     Cu excepția cadrelor de metal folosite, toate suprafețele interioare si exterioare sunt realizate la fel ca și la construcțiile tradiționale. Astfel suprafețele exterioare pot fi finisate cu caramidă, piatră, stuc, etc. iar cele interioare cu orice fel de materiale existente pe piata contrucțiilor din domeniu.


     De ce oțel?


1. Oțelul este un material omogen și are aceleasi proprietati fizice și mecanice (ex: izotermice) în toate planurile și directiile și oferă o rezistență ridicată, o mare elasticitate, flexibilitate, un bun raport între greutatea materialului și rezistența acestuia.

2. Prefabricatele (părțile componente) sunt executate și furnizate la dimensiunile dorite fiind gata pentru ansamblarea construcției.

3. O altă calitate foarte importantă a structurilor metalice în raport cu cele clasice este faptul că acestea pot fi transportate si montate indiferent de condițiile meteo.

4. Părțile componente sunt prevăzute cu găuri de trecere pentru instalațiile electrice și sanitare, țevile de apă, de căldura scutind astfel timp și bani

5. Un alt factor extrem de important este greutatea structurilor metalice de oțel care este cu mult mai ușoară dar cu mult mai rezistentă și mai flexibilă (în mod special la cutremure) decat a construcțiilor obișnuite ceea ce le oferă o mare durabilitate și rezistență în timp .

6. Galvanizarea structurilor metalice le asigură și o puternică rezistență împotriva condițiilor meteo și a factorilor corozivi externi.

7. In ultimii 30 de ani structurile de oțel usor au devenit o alternativă preferată in sistemul de construcții mai ales in țările cu grad ridicat de seismicitate. Deasemenea au înregistrat un success deosebit după anii 1950 în USA în sectorul  construcțiilor residențiale.

Durata de viață a acestui tip de casă este de 150 de ani in condiții de exploatare normală.
     Utilitățile:  puț de apă, stație de pompare, stație de epurare, canalizare de apă pluviala și separat de apă menajera, trasare drumuri, pietruie, asfaltare, trotuare, conexiuni la rețeaua de canalizare, apă, curent, gaze.


FISA TEHNICA


GALERIE FOTO - ETAPE CONSTRUCTIE


GALERIE FOTO - MODELE CASE


PRET PACHET B

 

Construim pentru tine!

➩Plan generalProiecte.html
➩Plan partial loturiProiecte_Plan_partial.html
➩Pachet AProiecte_A.html

Pachet B

➩Pachet CProiecte_C.html
➩Pachet DProiecte_D.html

Ansamblul Alexandra Residence - Tunari - Ilfov

➩Pachet EProiecte_E.html